arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/06/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / Käte-ja kehakreem Pure Seduction


Täna tutvustan teile luksuslikku Victoria´s Secret´i käte-ja kehakreemi, mis sobib imehästi eelmises postituses (SIIN) peategelaseks olnud kehakoorijat täiendama. Kui kasutada kreemi käteniisutajana, siis soovitan samamoodi aeg ajalt käsi koorida - kreem imendub siis palju paremini ja käed jäävad veelgi pehmemad. Vähemasti korra nädalas võiks selle oma maniküürirutiini lülitada. ;) 

Annab 24-tunnise niisutuse, keskendudes kuivadele ja karedatele piirkondadele. Nahk jääb pehme ja sile, mis tagab ülimalt seksika tunde! :)

Väga armas roosa-lilla-lilleline tuub. Igati mugav kasutada ja ilus vaadata.


Lõhn on meeldivalt magus, aga mitte imal, veidikese värske noodiga. Mahlakas punane ploom ja õrn freesia sobivad omavahel imehästi. Aimatav aroom püsib nahal veel mitu tundi peale kreemitamist. 

Kreem sisaldab avokaado-ja magusmandli õli ning mett, mida on veidi ka lõhnas tunda. Kreem meenutab mulle konsistentsilt The Body Shop`i kehavõisid, selline parajalt paks ja mõnusalt laialimääritav.  


Tegu on hästi niisutava kreemiga, mis jätab nahale mõnusa siidise tunde. Imendub täielikult ega jää kleepuv. Lõhn on nina ligi pistes tuntav, aga mitte vänge, ei tasu karta, et see segab parfüümi kandmist või on muidu häiriv.

Üks parimaid niisutavaid kreeme, mida olen proovinud. Tundub, et tänu kenale pakendile ja imelisele lõhnale tahab kreem vägisi minu pikaajalise lemmiku The Body Shop´i oliivi kehavõi troonilt tõugata, sest niisutusomadused on neil peaaegu et identsed. Ka minu hirm, et kreemi lõhn võib olla liiga magus või vänge oli asjatu, see on hoopiski õrn ja tagasihoidlik. Soovitan! :)

  ♥ 5/5

Käte- ja kehakreemi saab endale soetada 18€ eest SIIT.
 Valida saab lausa 27-ne erineva aroomi vahel, mis on kindla peale keeruline, sest üks lõhn tundub ahvatlevam kui teine ja tuubid on üksteist ületrumpavalt kaunid. :)

Ärge unustage, et teile, armsad lugejad on GLAMORA veebipoes kõik ostud kuni 19.-da juunini koodiga GENEFIC10 10% soodsamad. ;) 


Lõppu üks armas sinisetiivuline roosalipsulineVictoria´s Secret´i inglike. ;)
Tänaseks kõik, olge ikka armsad!





No comments:

ShareThis