arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/11/2013

Arvustus // Aden / BB kreem




Olen nüüd Adeni BB kreemi tükimat aega saanud katsetada ja nii plussid kui miinused on minu jaoks selgelt välja joonistunud. :)

Ühtlustub nahatooniga, on hea katvusega, SPF kaitsega. Niisutab, taastab, rahustab, samal ajal tasakaalustab rasueritust ning matistab nahka. Peidab naha defektid, pigmendilaigud ning punetuse. Vananemisvastase toimega, silub kortse ja teeb need vähem märgatavaks. 
Tuub on lihtsa kujundusega, ilusat helesinist pärlmutter tooni. See, et tuub vastu valgust läbi paistab, on veidi kurb, sest tume kreem muudab ilusa sinise veidi poriseks. Muidu on pakend igati tipp topp ja mugav kasutada.  


Kui tavaliselt BB ja jumestuskreemide lõhnale eriti rõhku ei panda, siis Aden on küll sellega vaeva näinud - kreem lõhnab imehästi, värskelt ja lilleliselt. 

Kreem on saadaval neljas erinevas toonis. Minu tuub on toonis nr.1/light. Kahjuks jääb ka kõige heledam toon minu jaoks tumedaks, selles on ka liiga palju kollast, minu roosaka nahaga ei lähe mitte. Alloleval pildil on võrdluseks Maybelline Dream Pure BB kreemi mummud toonides light ja medium. Kreem on mõnusa konsistentsiga, nagu natuke vahune, kerge, laseb nahal hingata, hajutada on lihtne nii sõrmede kui pintsliga. Sisaldab avokaadoõli, aaloed, E-vitamiini ja kollageeni. Suureks plussiks on UV filter.
p.s. See seal taga ei ole minu kuri nägu, ajakirja modell jäi naljakalt põrnitsema. :))


Mulle meeldib, et kreem annab nahale hästi värske väljanägemise, muudab näo puhanuks. See jääb nahal kumav, seega sobib eeskätt nendele, kellel veatu näonahk, sest toob kõik probleemid, nagu suurenenud poorid, armid ja muud ebatasasused hästi esile. Kujutan, ette, et probleemideta naha paneb see kaunilt särama. Mina eelistan pigem matti tulemust, sest eksponeerida pole mul eriti midagi, pigem peita. :) Väga kenasti on see kuma näha ühe toreda Eestist pärit tüdruku YT videos, kus ta teeb meiki just Adeni toodetega. Video on küll vene keeles, aga pilt räägib enda eest, kui hästi aru ei saa, millest jutt. ;) Video lõpus on ka üks lahe soengunipp.


Minu rasusel nahal pidas kreem koos puudriga mõned tunnid vastu, see on täitsa hea tulemus. Kindlasti sobib see ideaalselt normaalsele nahale, lisades mõõdukalt niisutust, kuivale vast niiväga mitte, sest ketendavad kohad tõi see kreem liialt esile. Katvus on Adeni kreemil keskmine, see ühtlustas küll naha, kuid punetust ja tumedamaid kohti see peita ei suutnud, peitekreemiga tuli päris palju kaasa aidata. 


See kreem sobib sulle kindlasti, kui sul on normaalne, ilus, veatu nahk ja sa soovid seda veelgi kaunimaks muuta, see paneb näo imeliselt kumama ja niisutab mõnusalt. Kreem on õnneks müügil imehea hinnaga 5,90€, nii et kõigil on võimalus omal nahal sobivust testida. Saad selle soetada Adeni e-poest SIIT, nende esinduspoest Kunderi tänaval või Tartus Võlumaa ilusalongist. Samuti on nüüdsest Adeni tooted saadaval Siisoni e-poes SIIN


Kas olete Adeni BB kreemi proovinud?
Milline on teie lemmik beauty/blemish balm?
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!



  




8 comments:

  1. Võta järgmiseks Oriflame'i BB kreem ka ette, palun!

    Sul selline teistmoodi nahk ja ma olen ise ka oma näonahaga veidi kimpus. Oleks hea toote tagamaid teada, enne kui ise soetama hakkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on mul täitsa plaanis. :) Avoni oma tahaks samuti ära proovida.

      Delete
  2. Väga asjalik ülevaade, lausa rõõm lugeda :) Minu lemmikuks on hetkel hoopis Lumene roosa korgiga CC kreem: katab punase, lihtne hajutada ja lõhn ei sega, küll aga tahab jonnakas T-tsoon päeva peale matistavat puudrit abiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Kiisupall! :) CC kreemid on mul puha proovimata, aga küll ma jõuan. ;)

      Delete
  3. Mõtlesin ka järgmiseks Adeni BB-kreemi tellida, aga nüüd jääb küll ära, kuna see heledaim toon nii kollakas. Aitäh arvustamast! Mul sinu nahaga ilmselt sarnane nahatüüp ja kõige rohkem on seni samuti meeldinud Maybelline Dream Pure BB-kreem. Sain hiljuti L'Oreali Nude Magique BB-kreemi testri toonis light ja see jäi nahal ka kuidagi imelikult oranžikas, ootasin palju loomulikumat tooni. Samas kreemi tekstuur ja matt tulemus meeldisid. Avoni BB-kreemi julgen aga täitsa soovitada, sest kuigi see sisaldab valgustpeegeldavaid osakesi, ei too ta naha ebatasasusi liialt esile, annab terve ja puhanud ilme ning on päris hea katvusega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju jah, ma loodan, et äkki suvel sobib toon paremini, panen tuubi külmkappi talveunne nii kauaks. :) Avoni kreemi proovin ka milllalgi ära, seda paljud kiidavad. ;)

      Delete
  4. Olen proovinud täpselt sama Aden BB kreemi (light tooni) mille soetasin ilumessilt, seega minul oli võimalus proovida seda käe siserandmel, seal tundus kõik väga hea, aga kui koju jõudsin ja seda kasutama hakkasin jäi see pigem oranžikas tume kui loomulik light toon, seega nõustun täielikult sinu arvamusega - kreem on hea lõhnaga ja sobib ilmselt neile kel on ideaalne näonahk :)

    ReplyDelete
  5. Rõõm on näha, et ADENi tooted põnevat arutelu tekitavad. Omalt poolt lisaksin ka mõned soovitused ja näpunäited.

    Olles jumestajana kokku puutunud paljude erinevate meigipõhjadega, suutis ADENi BB kreemi mind positiivselt üllatada, kuna arvestades, et tegemist on ennekõike tooniva näokreemiga, mis on oma eesmärgilt mõeldud pigem igapäevaseks kiireks ja lihtsaks abivahendiks näotooni ühtlustamisel, siis on toote koostis ja katvus ootusi ületav. Kes otsib tugevama katvusega meigipõhja võiks pigem valida jumestuskreemi.

    Hea katvuse saavutamiseks on BB kreemi puhul oluline ka selle pealekandmise viis. Nimelt kui kreemi ringjate liigutustega peale kanda, siis võiks sellele ka õrnalt sõrmedega peale veel suruda, et kreem paremini kinnituks. Soovi korral võib rohkem katvust vajavatele piirkondades protseduuri korrata. Eriliselt mati lõpptulemuse saavutamiseks tuleks lisada ka puudrit.

    Problemaatilise naha puhul ei pruugi sobida BB kreemi koostises olev avokaadoõli, mis muidu omab küllaldaselt kiiduväärt omadusi,
    kuid rasuse naha puhul võib igasugune õli poore veelgi ummistada. Küll on ADENil olemas aga ka õlivaba hüpoallergeeniline
    jumestuskreem, mis sobib suurepäraselt nii tundlikule, rasusele kui ka problemaatilisele nahale.

    Igasuguse jumestuskreemi või BB kreemi tooni valides, tuleks toodet proovida kaelal või lõua peal, vaid nii näeb sobivust oma loomuliku nahatooniga ja saab soetada õige toote. Kui lisaks veel puudrit kasutada, siis võiks ka seda juba väljavalitud meigipõhja peal katsetada, et tulemus jääks võimalikult loomulik.

    Soojade tervitustega
    Annamaria Ala, ADENi jumestuskunstnik

    ReplyDelete

ShareThis