arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/10/2014

Mida kinkida isale?




Veidi vähem kui kolm nädalat on selle toreda päevani, mil meeles saavad peetud kõik armsad isad. Kingitus ei ole muidugi kohustuslik, isal on kindla peale hea meel telefonikõnestki või kallist, aga üks armsasti pakitud üllatus teeb talle kindlasti rõõmu - see näitab, et oled tema peale mõelnud ja natuke vaeva näinud, et talle see päev eriliseks muuta. Et asi natuke libedamalt läheks (olete ju nõus, et isale on kingitust kordades raskem välja valida, kui emale) pakun välja mõned ideed, mis mulle pähe turgatasid. Kõik teiepoolsed soovitused ja mõtted on kommentaarides ka väga oodatud. :)

father´s day gifts
1) On sul mõni lahe foto, kus isaga koos aega veedad? Osta sellel raam ümber ja südantsoendav kingitus on olemas! Kui sul sobivat pilti veel ei ole, meelita isa endaga koos pildile, üllatusest ära muidugi kõssa. Fotod saad imelihtsalt paberile näiteks Photopointist SIIT.  Pildid saab tellida koju või poodi ise järele minna. Hinnad on imeodavad, hinnakiri asub SIIN. Kui raamitud foto tundub liialt tavapärane, saab pildi lasta teha hoopiski näiteks t-särgile või kruusile. Nende hind jääb 10€ kanti.
2) Mehed ikka kipuvad oma tervise unarusse jätma. Tuleta siis isale meelde, et vee joomine on palju tähtsam kui õlu rüüpamine ja kingi talle üks mehine Equa BPA-vaba joogipudel, mida ta saab häbenemata tööl ja trennis kaasas kanda.
Pudeli saab soodushinnaga 7,85€ tellida SIIT.
3) Raseerimis staff on alati oodatud kingitus. Kui su isa ei ole just jõuluvana, kulub seda tahes tahtmata. Vali midagi põnevamat kui tavapärane Gillette, näiteks RazWar, mida paljud, sealhulgas ka meie pere mehed kiidavad. Vali näiteks SEE komplekt (25,95€), milles lisaks raseerijale neli 5-teralist vahetustera ja looduslik raseerimisjärgne palsam. Saatmiskulu ei lisandu. P.s. iga ostuga tuleb kaasa kingitus!
4) Kui Su isa on üks nendest ei oska talle midagi kinkida, sest tal on kõik olemas tegelastest, siis soeta üks tore korv/karp ja kuhja sinna sisse kõike head ja paremat, mida su isa armastab. Kui ta on kõva käsi kokkamises, sobivad kõikvõimalikud lahedad maitseained-vürtsid, kastmed ja maitseõlid. Ka tavalisest toidupoes leiab lahtiste silmadega ringi käies põnevaid tooteid, näiteks sibulamarmelaadi või tomatimoosi :) Kinofanaatikust isale kogu korvi erinevaid popcorne, pähkleid ja muid snäkke, mida ta saab filminautimise kõrvale krõbistada närida. Maiasmokast isale on korvi eriti lihtne kokku panna, aga ära maiustustega üle pinguta, lisa ka midagi kasulikku, näiteks meepurk või pähklikott. Kui su isa peab lugu (ja oskab piiri pidada) heast veinist/õllest, poeta korvi mõni tema lemmikvein või eriti lahe käsitööõlu. Lisa juurde sobivaid suupisteid - juustu, viinamarju, küüslauguleibasid, õllevorstikesi. 

5) Kõige toredam on muidugi kinkida midagi oma kätega valmistatut. Kui sa ei ole just osav sokikuduja, haara muffinipann! Nende küpsetamisega saab igaüks hakkama ja maitsevad need samuti kõigile. Kui su isa on maiasmokk, proovi valmistada näiteks NEID Nutellaga täidetud isuäratavaid muffineid. Soolastest "maiustustest" lugupidavale isale võid aga meisterdada soolaseid pizza muffineid. Kõige lihtsam on tuua poest Vilma basiilikuga muffinipulber ja torgata muffinitesse sinki, juustu, paprikat ja kõike muud, mis pizza sisse võiks käia. Peale riivjuust ja ahju!

6) Kui su isale meeldib lugeda on kingituse tegemine imelihtne. Vastavalt tema huvidele haara poest kas spordi-kokkamis-ajaloo-fotograafiateemaline raamat või hoopiski mõni kriminull. Ära unusta  sisse kirjutada armsat pühendust. :)



On teil plaanis isale midagi kinkida?
Kas tähistate seda päeva?


source
Tänaseks kõik, olge armsad!



No comments:

ShareThis