arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/01/2015

Retsept // Kolme juustu pasta



Suured pühad on nüüd läbi ja keerukate roogade asemel tahaks hoopis midagi kiirelt ja lihtsalt valmivat. Jagan ühte meie pere lemmikut - pastarooga, mis saab alati liiga kiiresti otsa. See on nii mõnusalt mahe ja rammus mahlane. 
Pildid ei ole sugugi isuäratavad, aga ausõna, keele viib alla.

Vaja läheb: 
 250g pastat
♥ 400-500g brolerikintsuliha
♥ 200g toorjuustu
♥ 250g mozzarellapalle
♥ 150g riivitud (suitsu)juustu
♥ 2dl tomatipastat
♥ 2dl vahukoort
Samal ajal, kui pasta keeb, tükelda ja pruunista pannil kana. Maitsesta soola ja pipraga. Kurna pasta ja vala ahjuvormi. Lisa kana, mozzarella- (mina lisasin ka juustupallidega koos purgis olnud päikesekuivatatud tomatid) ja toorjuustutükid, vahukoor ning tomatipasta.Sega kõik segamini ja pista 200 kraadisesse ahju. Umbes poole tunni pärast puista peale riivjuust ja lase veel 10 min. ahjus küpseda. Valmis!


9 comments:

  1. Minu arvates on ka pildid vägagi isuäratavad :))

    ReplyDelete
  2. Tegin täna peikale, talle väga maitses. Ise üle paari ampsu ei julgenud, rammus teine :D

    ReplyDelete
  3. Sa vist ajasid tervele Tartule pasta isu peale :). Tahtsin täna ka midagi head süüa teha ja siis meenus sinu postitus, läksin poodi asjade järele ja nii uskumatu kui see ka ei tundu, siis nii Selveris kui ka Rimis polnud kanafileed :D. Ostsin hoopis kanatiivad. Pasta tuli tõesti väga hea - mulle ja elukaaslasele väga meeldis, koer (Viiner) sai ka natuke mekkida :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, uskumatu! :) Tervitused Vinkule! :))

      Delete
  4. Hullu isu ajasid peale. Ükskord tuleb vist ära teha.:)

    ReplyDelete
  5. Mmm...suurepärane tuli välja. Veidi muutsin koguseid (vähem mozzarellat, rohkem pastat, samuti kasutasin küüslaugumaitselist toorjuustu) , kuid maitse ja konsistents oli väga-väga hea! Aitäh retsepti eest! Selliseid suurepäraseid ja lihtsaid retsepte võiksid isegi rohkem avaldada :)

    ReplyDelete

ShareThis