arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/02/2015

Arvustus // The Body Shop / Smoky Poppy sari



Alles see oli, kui THE BODY SHOP tõi turule sumeda Smoky Rose sarja, nüüd üllatab ta meid jälle! Valetinipäeva  puhul tuli välja uus põnev kollektsioon Smoky Poppy. Sari on inspireeritud vastuolulisest lillest moonist - ilusast, uimastavast ja ohtlikust. Kreeka mütoloogias sümboliseerib moon armastust ja viljakust - sobib valentinipäevaks ju ülihästi. :)
Ja kui ilusad on need tumepunaste moonidega läikivmustad pakendid, ma jäin mõtlema, et vist ühed kaunimad, millega The Body Shop on läbi aegade välja tulnud...
 
Tualettvesi*
16,20€ LINK
Mul ei ole aimugi, kuidas lõhnab moon, kas see üldse lõhnab? Aga kui ma peaksin ette kujutama, milline võiks olla suitseva mooni aroom, siis just selline, mis sellest ilust läikivast mustast pudelist ninna tungib. Fragrantica veebileht kirjeldab Smoky Poppy´t nii: lõhn sisaldab uimastavat, võrgutavat ja lummavat segu lämbetest vürtsidest, elegantsetest lilledest ja maalähedastest puidunootidest. Täpsemini ei saakski! Lõhn on üsna puidune ja isegi veidi mehelik, võid seda vabalt jagada oma poiss-sõbraga, kui ta on vürtikate parfüümide pooldaja. 
 Tegu ei ole päris minu teetassi lõhnaga, olen pigem värskete/magusate parfüümide kasutaja, kuid näiteks minu emale meeldib Smoky Poppy väga, tema kannab meeleldi müstilisi idamaiseid lõhnu. 
Tualettvesi on kohe peale pudelist pritsimist üsna kange ja vürtsikas, kuid hajub kiirelt mahedamaks ja domineerima jääb pigem puit ning suitsusus. Püsivus on lõhnal 3-4 tunni jagu, siis tuleks see väike armas pudel, mis peopessa mahub käekotist üles otsida ja ennast uuesti salapärasesse suitseva mooni lõhnaloori mähkida. :)


Mooniseemnetega kehakoorija*
17,20€ LINK
See tore moonisemnetest täpiline kehakoorija on samuti suitsuse lõhnaga, kuid aroom on palju puidusem kui tualettveel, kirbe vürtsikus selles puudub. Aroom on pigem mahe ja meenutab põleva viiruki lõhna. Kindlasti kõige erilisem koorija, mida olen proovinud. Enamasti lõhnavad need magusalt või värskelt, kuid Smoky Poppy on midagi hoopis muud, vahelduseks mulle täitsa meeldib - mõnusalt sume ja soe lõhn.
Pisut tõesti justkui joovastav. :) 
Ma kutsuksin seda koorijat pigem keha maseerijaks, sest peale üsna pehmete mooniseemnete selles koorivaid osakesi ei ole. Ja kuna neid on kreemis üsna hõredalt, siis tugevat nahka koorivat tulemust see ei anna. Kasutamine on siiski mõnus ja nahk jääb hästi pehme ning üliniisutatud, sest kreem on tõeliselt paks, justkui kehavõi. Eraldi niisutajat nahk peale selle koorija kasutamist kindla peale ei vaja. Toode sobib pigem neile, kellele meeldivad uudsed, põnevad ja erilised vanni/dušitooted, tavapärane koorija see kindlasti ei ole. Selline mõnus kehapoputaja ja koduse spa-õhtu pärl. :)
Kehavõi*
18,80€ LINK 
Smoky Poppy kehavõi on kolmest tootest kõige mahedama lõhnaga. Kui tualettvesi jääb minu maitse tarvis liiga vürtsikaks, siis või lõhnab hästi pehmelt ja õrnalt. Nahale kandes on aroom veelgi tagasihoidlikum ja tunni pärast on tunda vaid kerget suitsust-puidust hõngu. 
Või on just selline, nagu oleme harjunud The Body Shop´lt saama - mõnusalt paks, üliniisutav ja nahka meeldivalt pehmendav. See ei ole nii rasvane nagu näiteks oliivi kehavõi, kuid niisutab sama tõhusalt ja imendub veidi kiiremini. Oma sooja sumeda lõhnaga sobib praegustesse kargetesse ilmadesse ülihästi. Mulle meeldib!
Smoky Poppy tooted sisaldavad käsitsi korjatud moonide ekstrakti Türgist Ankarast. Kui moonid lõhnavad veidikenegi nende toodete moodi, siis ma kujutan ette, et neil moonipõldudel töötada on üpris joovastav. :)
Smoky Poppy sarja kuuluvad peale tualettvee, kehakoorija ja -või veel hulgi lahedaid kehahooldustooteid ja kinkekarpe ning imearmsates pakendites jumestustooted...
   


Smoky Poppy tooted peaksid The Body Shop´i poodides Tallinnas, Tartus ja Pärnus saada olema tänasest (03.02.2015), minge kindlasti imetlema! 

Ja tulge kindlasti blogisse veidi aja pärast tagasi, sest mul on teile, armsad lugejad välja loosida üks Smoky Poppy kehavõi, uskumatult kaunis pakendis Shimmer Cubes Pink lauvärvid ja kevadiselt erksad Colour Crush küünelakid!



Kas lähete seda müstilist ja imeilusat sarja poodi uudistama?
Kui keegi on juba nuuskimas käinud, andke teada, kuidas meeldis.

Praeguseks kõik, olge kuumad!


* kingitud toode
 photo: source


2 comments:

  1. Hea küsimus Sul: Kas lähete seda müstilist ja imeilusat sarja poodi uudistama? No pärast leid nõnda lummavaid kaadreid ja nii isuäratavat kirjeldust pole kahtlust, et jalutan homme Viru Keskusest läbi ja pistan oma pika nina igasse purki ja pütsikusse. Kuna mulle idamaiste nootidega lõhnad meeldivad, huvitab mind kõige enam parfüüm. Tõsi, TBS kehavõiete vastu on samuti raske saada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, selle sarjaga on nii, nagu ka Anna Elisabeth kirjutas, et see hakkab aina rohkem meeldima, mul on tunne, et see lõhn on sõltuvust tekitav. :)

      Delete

ShareThis